Bøker

Bøkene er digitale, og kan bestilles gjennom Ebok.no (link til hver enkelt bok ligger under innholdsbeskrivelsen). Disse bøkene er noe av det jeg er mest stolt av, da jeg har lagt mye arbeid i dem, og har det utrolig kjekt mens jeg skriver dem. For øyeblikket jobber jeg med de neste fortellingene i serien Bonamars folk, men det kommer antageligvis noen enkeltstående bøker med tiden, da jeg sitter på mange ideer.

Bonamars folk: Gadans fall

Alvene flyktet inn i fjellet Bonamar for tusenvis av år siden, og har siden hatt lite eller ingen kontakt med omverdenen. Under bakken har de bygget flere byer, oppdaget en helt ny religion, utviklet et klassesystem og gitt fra seg evnen til å bruke magi. Og grunnen til at de har hatt en slik positiv utvikling? Mørkeguden. Gjennom vanskelige tider veiledet ham dem, og takknemlig for selskapet under bakken, ga ham dem mange gaver, deriblant meget lange liv. Og da de har glemt livet på overflaten, samt grunnen til at de rømte fra den, tviholder de på det gode forholdet med guden deres, og godene det innebærer.

Men ikke alle ser på den nåværende levemåten som like nødvendig...

Kong Garmod Uva'Hek ønsker å åpne porten til omverdenen, både for handel og utvidelse. Dette er ikke hans kongelige rådgivere, Jaren Thu'Len, Morad Vankeno, Izzet Hir'Ven, Yrja Hir'Ven og Thoridin Uva'Hek, spesielt fornøyde med, da de mener at planene hans truer det gode forholdet alvene har med Mørkeguden, og må dermed byttes ut med en hersker med mer respekt for tradisjonene. Og for å oppnå det, er de villige til å ty til drastiske tiltak.

Mange år senere er det Jarens datter, Nirynja Thu'Len, som får konsekvensene for farens handlinger. I hennes flukt fra en urettferdig skjebne, blir hun involvert med menneskekrigeren Harkon Bromak og snikmorderen Izra fra Broderskapet, som begge er en del av noe de selv mener er en tilfredsstillende respons på rådgivernes store svik.

Pris ebok: 100 kr inkl. 25% m.v.a.


Kan kjøpes på ebok.no

Bonamars folk: Serratårnets hemmelighet

Med magiske evner kommer et krav om opplæring for å kunne kontrollere dem, og reisen går dermed til Serratårnet i Galtia. Selv om alt er nytt og spennende - og en smule skremmende - virker det først som om alt skal gå strålende. Men så begynner merkelige ting å skje, og det oppstår en mistanke om at noen med onde hensikter lusker rundt i tårnet. Hvem er denne personen? Og hva er det han eller hun virkelig er ute etter? Kan vedkommende stoppes før det er for sent?

Midt i alt som skjer rundt henne, midt i magitreningen og alle inntrykk overflaten, menneskenes verden, har å tilby, sliter Nirynja Thu'Len med dårlig samvittighet ovenfor sin avdøde elsker, Tuedin av De Arveløse. Selv om Harkon Bromak kan tilby henne trygghet og varme hun så sårt trenger, føles det likevel for tidlig. Minnene er fremdeles så levende for henne, så intense, at hun ikke helt klarer å ta en beslutning angående menneskekrigeren, en som han åpenbart venter i spenning på.

​Pris ebok: 100 kr inkl. 25% m.v.a.


Kan kjøpes på ebok.no