Med kvalitet og kreativitet i fokus, produseres kunst og håndverk som gleder både skaper og kjøper.

Interessebasert produksjon

Jeg har gjennom hele livet hatt en enorm interesse for kunst, og har alltid likt å sysle med diverse hobbyer, noe som er hovedårsaken til en kunstbasert utdannelse. Favorittsjangrene mine var, og er fremdeles, billedkunstens surrealisme og ekspresjonisme, samt skjønnlitteraturens fantasiverden. Dette gjenspeiler seg stadig i bildene mine. Gjennom årene har jeg vært innom flere håndverksområder, inkludert et år på gullsmedlinja på videregående skole.

Som barn oppdaget jeg en interesse for vikingene. Som voksen fikk jeg virkelig dyrket denne interessen, da jeg ble introdusert for vikingmiljøet på Karmøy. Gjennom dyktige, og ikke minst kunnskapsrike, håndverkere oppdaget jeg nye områder hvor jeg kunne utfordre kreativiteten, og utfolde min skapertrang.

Da det på et tidspunkt ble for mange baller i lufta, måtte jeg til slutt snevre inn antall håndverk som jeg ville gå videre med, og produktene jeg tilbyr er resultatet av dette.

Det grunnleggende

Det er viktig for meg å fremme kvalitet i en verden hvor kvantitet ofte ilegges mer vekt, samt bruke min kreativitet for å vekke idérikdom, oppfinnsomhet og evnen til å tenke utenfor boksen. Batchelors Skapandi Håndverk ønsker å tilby kundene håndverksprodukter og kunst, deriblant malerier, tegninger, hekleprodukter, graverte glassgjenstander, brikkevev og vikinginspirert tilbehør. Noen produkter vil være tilgjengelig på lager, mens andre, blant annet vikingdrakter, må lages på bestilling. 

Et langvarig ønske

I mange år har jeg ønsket å starte for meg selv og leve av verkene mine. Men det var ikke før 31. desember 2021 at jeg endelig tok det første steget og søkte om å få opprette et enkeltpersonsforetak. 12. januar 2022 fikk jeg svaret jeg hadde ventet på og lengtet etter: Batchelors Skapandi Håndverk var offentliggjort. Opprettet. Startet. Registrert. I mitt navn. Jeg driver endelig et foretak!

Veien har vært lærerik, og jeg vet det vil stadig være et forbedringspotensial, stadig nye ting å lære seg eller dra erfaring av. Men ballen har begynt å rulle, og jeg følger gladelig med!